Een functie die aansluit op
talenten van medewerkers.
Ontdek de KernTalenten
van jouw medewerkers!

KernTalenten van medewerkers ontdekken

talentvolle medewerkers die excelleren

KernTalenten gaan over je aard, je talent en je intrinsieke motivatie. Met andere woorden: “wat past bij je, waar kun je op een natuurlijke manier jezelf makkelijk in ontwikkelen en wat motiveert je”. Via de KernTalentenanalyse ontdek je jouw drijfveren, motivatie en kracht. Dan weet je wat je nodig hebt om in je werk te kunnen excelleren. Ieder mens heeft sterke talenten, zorg dat je ze kent!

Ergens goed in zijn (geworden) betekent nog niet dat je er ook plezier uit haalt.

Misschien is een medewerker te veel in organisatorische zaken verzeild geraakt terwijl zijn hart meer ligt bij de inhoud en de details daarvan. Conflicteren de ambities van de medewerker en de organisatie? Hebben we hier te maken met een denker of met een doener, of met allebei?

Wanneer een functie past bij het KernTalentenprofiel van de medewerker, komen talenten tot hun recht. Medewerkers ervaren positieve energie en voelen zich gezond en sterk. Zij voelen zich thuis bij wat ze doen en beschikken over meer veerkracht. Daar profiteert zowel de werknemer als de werkgever van.

 

ziekteverzuim wordt vaak veroorzaakt door stress en burn-out klachten

Medewerkers voelen zich gezond en presteren het best als zij hun sterke KernTalenten optimaal kunnen inzetten. Te veel en te vaak moeten leunen op je kleine talenten kost relatief veel energie en kan leiden tot stressklachten en zelfs een burn-out. Deze disbalans is ongewenst. 

wij voelen ons betrokken bij jouw medewerkers

Het aanpakken van deze disbalans en het herstellen van het energieniveau bij de individuele werknemer draagt bij tot een betere sfeer in een team en tot betere prestaties.

Wij voelen ons betrokken bij jouw medewerkers en zetten ons graag in om talenten te ontdekken.

 

KernTalenten analyse
bij HR advies

Tarief € 1250,00

Bedankt voor je interesse

Vul het formulier in, wij nemen binnen 2 dagen contact met je op.