Ontdek jouw KernTalenten

bij loopbaanvraagstukken en bij het maken van belangrijke keuzes in je leven

Soms verlies je grip op je leven. Op persoonlijk en/of professioneel gebied. Je hebt vragen waar je geen antwoorden op hebt. Misschien ben je minder gelukkig met je baan en hebt het gevoel dat deze niet meer goed bij je past. Je bent de uitdaging kwijt en ervaart dat het ook op persoonlijk vlak je leven beïnvloedt. Soms duurt dit al geruime tijd en loop je een risico op een burn-out. Herkenbaar?

Een KernTalentenanalyse biedt vaak uitkomst en zorgt voor verrassende inzichten. Wellicht schuilt er een ondernemer in jou en kreeg dit talent tot nu toe onvoldoende ruimte. Of ben jij de enthousiaste verkoper die de koper voor zich weet in te nemen? Misschien ben je vooral met digitale of organisatorische zaken bezig en ontdek je (opnieuw) dat je toch het liefst werkt met je handen. En ben jij een teamplayer die graag mensen om zich heen heeft of ga je het liefst zelfstandig op pad? 

Deze analyse geeft duidelijkheid en inzicht in wie je bent, waar je gelukkig van wordt maar vooral waar je talenten en voorkeuren liggen. Het brengt je op ideeën die je toekomst een andere, positieve wending geven.

KernTalenten analyse
bij loopbaanadvies

Tarief € 750,00

Bedankt voor je interesse

Vul het formulier in, wij nemen binnen 2 dagen contact met je op.