Maak kennis met ons.
Wij zijn twee gespecialiseerde
KernTalenten coaches.

KernTalenten coaches

maak kennis met bas en gerald

Wij zijn twee gecertificeerde coaches die de KernTalentenmethode toepassen.  Wij hebben ruime ervaring in het coachen en begeleiden van volwassenen en jongeren bij het maken van belangrijke keuzes in hun leven. Wij zetten deze methode met plezier in, vanuit de overtuiging dat iedereen baat heeft van de inzichten die deze analyse oplevert.

Bas Rijnders

coach KernTalenten

Bijna 30 jaar ben ik werkzaam in de GGZ, de eerste 15 jaar intramuraal. Vanaf 2005 werk ik in mijn eigen praktijk voor psychotherapie en coaching waar ik tot op de dag van vandaag met veel plezier mensen begeleid bij de meest uiteenlopende (levens)vragen. 

Het leren kennen van mijn KernTalenten bracht een ommekeer in mijn leven. Ik heb nu meer  begrip voor keuzes die ik maakte in mijn leven en voel me vooral sterk en daadkrachtig om te kiezen voor dat wat echt bij me past.

Ik werk met een open oor en grote betrokkenheid. Ontspannen werken vind ik belangrijk voor jou en mezelf en humor is daarbij onontbeerlijk. Ik zet me vol in om samen met jou op zoek te gaan naar mogelijkheden of antwoorden en daarbij vraag ik ook jouw betrokkenheid en inzet.

Ik ben nieuwsgierig naar wie jij bent en welke vragen je meeneemt. 

Gerald

coach kerntalenten

Sinds 1988 ben ik werkzaam in de GGZ en vanaf 2006 als trajectbegeleider. Een functie waarin ik samen met de cliënt op zoek ga naar een passende job of studie. Het volgen van de opleiding tot Kerntalentenanalyticus sloot aan bij mijn wens om mijn cliënten beter te kunnen helpen datgene te gaan doen dat recht doet aan iemands kwaliteiten/talenten en voorkeuren. Zeker als wat je wat je graag doet vanwege allerlei redenen niet duidelijk voor je is of nog nooit op een rijtje is gezet. De Kerntalentenanalyse is een krachtig instrument om hier een overzicht in te krijgen. Het kan je helpen vooral te gaan voor wat je graag doet; waar je jezelf in kunt ontwikkelen zonder dat je veel aandacht besteed aan zaken die je gedemotiveerd maken. 

In mijn werk ben ik motiverend, ondersteunend, maar soms ook confronterend als dat nodig is. Het afnemen van de Kerntalentenanalyse, het interview en het bespreken van het Kerntalentenverslag is het uitgangspunt. Gaande de weg wordt duidelijk welke mogelijkheden er zijn, soms is dit bevestigend in wat je zelf al dacht, soms kan dit ook verassingen opleveren. Maar het leidt zeker tot een concreet resultaat en tot het maken van (gemotiveerde) keuzes. Mijn professionele en persoonlijke ervaringen dragen bij aan de kwaliteit van mijn werk en de sfeer waarin de gesprekken plaatsvinden.

Het lijkt me leuk om met je kennis te maken!